VACATURE : Talentvolle intergemeentelijke preventiewerker

Gepubliceerd op Donderdag 27 juni 2024

Talent zit in iedereen! Logo zoekt een talentvolle witte raaf a.k.a. intergemeentelijke preventiewerker (aantal uren nog te bepalen, zal variëren van 19 tot 30,5 uur onbepaalde duur).

In opdracht van de Vlaamse overheid werkt het Logo mee aan de realisatie van de Vlaamse gezondheidsdoelstellingen op lokaal niveau. Ook de wisselwerking tussen milieu en gezondheid komt aan bod en preventieve mondzorg. Dat doen we door lokale en regionale partners te helpen om zelfstandig te werken aan de gezondheidsdoelstellingen zowel binnen hun organisatie als met andere lokale en regionale partners binnen de regio. Logo Midden-West-Vlaanderen omvat de zorgregio Roeselare (Ieper-Poperinge-Diksmuide-Roeselare-Tielt-Izegem).

  • Heb jij organisatietalent? 
  • Ben je op zoek naar een écht veelzijdige job?
  • Een passie voor gezondheidspromotie en ziektepreventie?

Wil je graag even een blik achter de schermen bij een intergemeentelijke preventiewerker? In ‘Een week in het leven van de intergemeentelijke preventiewerker’ neemt Lore je mee op sleeptouw.

Sollicitaties (motivatiebrief en cv) ten laatste zondagavond 14 juli 2024 richten per mail aan: Logo Midden-West-Vlaanderen, t.a.v. Roos Goemaere (coördinator), roos@logomiddenwvl.be.

Lees hier alles over de job!