Gratis online bedrijvengids - Vul je gegevens aan!

Gepubliceerd op Dinsdag 22 augustus 2023

Het lokaal bestuur Lendelede wil efficiënt communiceren met alle inwoners en ondernemers. Daarom hebben we een geactualiseerde en correcte databank met gegevens van alle ondernemers: de Bedrijvengids.

Inwoners zoeken bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde apotheek, een gezellig restaurant, een schrijnwerker, een nieuwe werkgever... De bedrijvengids geeft online een eenvoudig overzicht van alle ondernemers. De inwoners kunnen elk bedrijf zoeken op naam, ondernemingsnummer, bedrijfsactiviteit en zelfs op ligging.

Gegevens in de bedrijvengids

De gegevens van de ondernemers uit Lendelede in de bedrijvengids zijn afkomstig van de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO). Je kunt als ondernemer zelf nuttige informatie zoals e-mailadres, telefoonnummer, website, openingstijden... aanvullen. Zo zet je de zaak nog beter in de kijker bij het online publiek. De gegevens komen ook terecht op de zoekmachines zoals Google. 

Nog meer voordelen

Zijn er wegenwerken in de buurt? Zijn er interessante lokale economische initiatieven? De communicatie tussen het lokaal bestuur en je bedrijf kan vlotter en gerichter verlopen dankzij de uitgebreide contactgegevens die je als ondernemer in deze bedrijvengids bijhoudt. Je ontvangt ook regelmatig info via de Nieuwsbrief Lokale Economie als je het e-mailadres invult.

Hoe pas ik als ondernemer de gegevens aan?

Surf naar https://www.lendelede.be/bedrijvengids en log onderaan in op "Mijn Bedrijf" met het vestigingsnummer en wachtwoord.

 

MijnBedrijvengids

Meer info